Pris og tilmelding

PRIS:
Et semester på Designskolen varer 20 eller 21 uger og koster 60,- kr. pr. uge.
Hele semesteret koster således kun 1200,- / 1.260,- kr. (Du betaler i rater, som aftales med kontoret.)

Hvis du er ledig og får kontanthjælp eller dagpenge, skal forløbet godkendes og betales af Jobcenteret. I såfald er prisen noget højere. 1.800,- kr. pr. uge. Det skyldes at ledige ikke er omfattet af det tilskud som Aalborg Kommune yder til Daghøjskoler.

PRIS:

Deltagelse på kurset Syning, tilskæring og kreativt værksted koster 110,- kr. / uge. Kurset kører under folkeoplysningsloven, det er derfor muligt at deltage selvom du ikke bor i Aalborg kommune.
Kurset kører sideløbende med Designskolen mandag, tirsdag og onsdag 19 timer ugentligt, ledige har også mulighed for at deltage.

 

TILMELDING:
Send en mail til designskolen@fokus-folkeoplysning.dk og fortæl lidt om dig selv. Vi skal desuden bruge navn, adresse, telefonnr. og cpr nummer.

Du er også velkommen til at ringe til Hanne Ebdrup på 26 14 48 44, hvis du har spørgsmål til indhold og lignende.

 

 

FashionForest legatet 

Har du interesse for mode på enten praktisk eller teoretisk niveau eller måske begge dele? Og kunne du godt tænke dig økonomisk støtte til dit forskningsprojekt, afhandling eller praktiske projekt?

Så ansøg om FashionForest legatet lige her. Ansøgningsprocessen er let og tager ikke lang tid at gennemføre.

FashionForest legatet gives årligt til den eller de forskningspersoner eller den eller de personer, som har brug for støtte og som brænder for arbejdet med et teoretisk projekt i uddannelsesregi eller et praktisk projekt eventuelt i arbejdsregi samt for marketing eller mode i det hele taget - eller begge ting i kombination.

 

Samlet

Designskolen