Pris og tilmelding

PRIS:
Et semester på Designskolen varer ca. 14-18 uger og koster 198,- kr. pr. uge, dog er prisen kun 125,- kr. pr. uge for unge under 25 år, ledige, seniorer fra 65 år og førtidspensionister (du betaler i rater månedsvis)

Speciallinjen koster 100,- kr. pr. uge  (du betaler i rater månedsvis) 

 På speciallinien har vi plads til dig med personlige udfordringer, der betyder at du har brug lidt mere vejledning og støtte i undervisningen.

TILMELDING:

Send en mail til designskolen@fokus-folkeoplysning.dk og fortæl lidt om dig selv. Vi skal desuden bruge navn, adresse, telefonnr. og cpr nummer.

Du er også velkommen til at ringe til Hanne Ebdrup på 26 14 48 44, hvis du har spørgsmål til indhold og lignende.

 

 

FashionForest legatet 

Har du interesse for mode på enten praktisk eller teoretisk niveau eller måske begge dele? Og kunne du godt tænke dig økonomisk støtte til dit forskningsprojekt, afhandling eller praktiske projekt?

Så ansøg om FashionForest legatet lige her. Ansøgningsprocessen er let og tager ikke lang tid at gennemføre.

FashionForest legatet gives årligt til den eller de forskningspersoner eller den eller de personer, som har brug for støtte og som brænder for arbejdet med et teoretisk projekt i uddannelsesregi eller et praktisk projekt eventuelt i arbejdsregi samt for marketing eller mode i det hele taget - eller begge ting i kombination.

 

Samlet

Designskolen