Udtalelser

Udtalelser fra tidligere og nuværende elever

Sofia Borregaard Christensen:
"Designfaget er et utroligt bredt fag - og på mange måder et usikkert fag. Et fag der kræver risikovillighed og målrettethed.
Designskolen i Aalborg skabte for mig klarhed i forhold til præcis, hvilken retning jeg skulle og gåpåmod til at følge den. Jeg fik mulighed for både at udfordre mine ideer og udvikle sy-, materiale- og tilskæringskompetencer, jeg bruger hver eneste dag. Både når jeg skal rådgive kunder i stofforretningen og i mit arbejde som designer.
Underviserne på designskolen er dedikerede, forberedte og rummer deres elever uanset niveau og personlig baggrund.
Kombineret giver det en god forberedelse inden studiestart - og en mulighed for at gøre dig selv klart, hvad det er, du vil."

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Søger ind på Designskolen i Kolding

Kirstine Kjeldgaard:
"Min tid på Aalborg designskole har været super lærerig. Jeg har altid syet rigtig meget, også inden jeg startede på skolen, men jeg manglede ligesom den basale viden omkring syfærdigheder. Jeg følte ikke at jeg var forberedt ordentlig til at kunne komme ind på en videregående designuddannelse såsom Teko eller Kunstakademiet i København, og derfor var Aalborg designskole perfekt til dette formål. Jeg fik alle de nødvendige færdigheder omkring fremstilling af mønster, måltagning, forskellige syteknikker, og blev på den måde klædt godt på til jeg skulle udarbejde min optagelsesprøve."

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Nu optaget på VIA UC (Teko) i Herning.

Søs Christine Hejselbæk:
”Det bedste jeg ved er at skabe, og det har jeg fået lov til på Designskolen hos FOKUS i Aalborg. Mønsterkonstruktion, tekstile teknikker og materialekendskab gør en kæmpe forskel i et design, og her lærte jeg at bruge og kombinere dem.”

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Nu optaget på Designskolen i Kolding.

Sofia

Tidligere deltager på Designskolen Aalborg (aug. 14 - juni 15). Søger optagelse på Designskolen i Kolding.

Deltager Kirstine

Kirstine

Tidligere deltager Designskolen Aalborg (Aug. 2013- jun. 2014)

Soes