Udtalelser

Udtalelser fra tidligere og nuværende elever

Sofia Borregaard Christensen:
"Designfaget er et utroligt bredt fag - og på mange måder et usikkert fag. Et fag der kræver risikovillighed og målrettethed. Designskolen i Aalborg skabte for mig klarhed i forhold til præcis, hvilken retning jeg skulle og gåpåmod til at følge den. Jeg fik mulighed for både at udfordre mine ideer og udvikle sy-, materiale- og tilskæringskompetencer, jeg bruger hver eneste dag. Både når jeg skal rådgive kunder i stofforretningen og i mit arbejde som designer. Underviserne på designskolen er dedikerede, forberedte og rummer deres elever uanset niveau og personlig baggrund.
Kombineret giver det en god forberedelse inden studiestart - og en mulighed for at gøre dig selv klart, hvad det er, du vil."

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Søger ind på Designskolen i Kolding

Kirstine Kjeldgaard:
"Min tid på Aalborg designskole har været super lærerig. Jeg har altid syet rigtig meget, også inden jeg startede på skolen, men jeg manglede ligesom den basale viden omkring syfærdigheder. Jeg følte ikke at jeg var forberedt ordentlig til at kunne komme ind på en videregående designuddannelse såsom Teko eller Kunstakademiet i København, og derfor var Aalborg designskole perfekt til dette formål. Jeg fik alle de nødvendige færdigheder omkring fremstilling af mønster, måltagning, forskellige syteknikker, og blev på den måde klædt godt på til jeg skulle udarbejde min optagelsesprøve."

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Elev på VIA UC (Teko) i Herning.

Søs Christine Hejselbæk:
”Det bedste jeg ved er at skabe, og det har jeg fået lov til på Designskolen hos FOKUS i Aalborg. Mønsterkonstruktion, tekstile teknikker og materialekendskab gør en kæmpe forskel i et design, og her lærte jeg at bruge og kombinere dem.”

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Elev på Designskolen i Kolding.

Kathrine Pind:

''Designskolen er et perfekt springbræt, hvis man vil have en uddannelse inden for mode og design. Jeg startede på skolen helt uerfaren, men lærte hurtigt de basale teknikker, og efter nu 2 semestre føler jeg mig nu mere end klar til at skulle videre ind på uddannelse. Det bliver aldrig kedeligt at gå på skolen, ens evner bliver hele tiden skubbet til, og man kan klart se en forandring, da det, man fremstiller, både bliver flottere og mere avanceret.''

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Søger optagelse på VIA Design i Herning.

Astrid Nyborg Sørensen:

Efter gymnasiet syntes jeg, at jeg manglede faglig viden og kunnen, inden jeg søgte ind på en videregående uddannelse inden for tøjdesign. Jeg valgte derfor at bruge et sabbatår på Designskolen Aalborg.
Dette forløb har givet mig en grundlæggende viden om tøjdesign ift. bl.a. tegning, tilskæring, grundforme, det sy-tekniske samt en intro til mange forskellige kunsthåndværk.
Denne oplevelse har været utroligt givende – både fagligt og personligt, og de 2 semestre er fløjet afsted i godt selskab. Det kan kun anbefales!

- Tidligere elev på Designskolen i Aalborg. Nu optaget på VIA Design i Herning.

Sofia

Tidligere deltager på Designskolen Aalborg (aug. 14 - juni 15). Søger optagelse på Designskolen i Kolding.

Deltager Kirstine

Kirstine

Tidligere deltager Designskolen Aalborg (Aug. 2013- jun. 2014)

Soes